FarmersMarket-Top
PosterOpenDagDaCapo5

Da Capo Nieuwsbrief 3, december 2021

Ondanks de Corona maatregelen gaan de meeste lessen gelukkig gewoon door bij Da Capo! We willen u wel vragen om de basisregels goed in acht te nemen op de leslocaties: Ouders niet naar binnen of zo min mogelijk, was je handen, volg de pijlen, in de gang een mondkapje en blijf thuis als je klachten hebt.

Zie ginds komen de feestdagen!

Voordeel is dat we lekker veel thuis zijn om te genieten van mooie muziek. Zelf lekker zingen bij schoen, kachel of boom, of luisteren naar elkaars ingestudeerde liederen.
De sinterklaasliedjes zijn perfect materiaal voor de beginneling. Er is ontzettend veel materiaal in alle genres te vinden rond het kerstfeest. Een mooi muziekboek is altijd een leuk cadeau. Of een probeercursus van Da Capo met 50% korting!

kerstmuziek

Kerst Concert

popkoor
Op maandag 20 december is de lockdown als het goed is voorbij en is het jaarlijkse leerlingen kerstconcert van Da Capo. Het vindt plaats bij de buren in het Scagon Theater in Markt18. Om uit de kosten te komen willen we een toegang rekenen van € 5,- per volwassen bezoeker en € 1,- voor kinderen. De capaciteit is door de maatregelen beperkt tot 28 bezoekers. Daarom doen we 2 voorstellingen, om 19.00u en om 20.15u. We vragen u om vooraf te reserveren. Het programma komt binnenkort op onze website.

50% Korting!

trompetharpfluitsax
Op deze instrumenten (harp, fluit, blokfluit, trompet en saxofoon) is de probeercursus voor de halve prijs. Heeft u nog geen instrument? Voor de probeercursus van 6 lessen krijgt u er gratis een in bruikleen.

Corona

De nieuwe Corona maatregelen hebben veel voeten in aarde bij onze docenten, een heel logistiek gebeuren. De docenten beginnen op verschillende tijden, dus de impact is verschillend. Sommige docenten hebben leerlingen kunnen verplaatsen zodat de lessen voor 17.00u kunnen plaatsvinden. Andere docenten hebben ervoor gekozen om alle lessen online te doen. Als verplaatsen en online les niet lukt wordt de les uitgesteld. Als de les dit seizoen niet ingehaald kan worden wordt de les in mindering gebracht op de factuur volgend seizoen. De opzegtermijn blijft gewoon twee maanden, ook als er lessen zijn afgelast.

Da Capo TV

Schermafbeelding 2021-12-04 om 11.15.19
Voor alle mensen die niet bij het kerstconcert aanwezig kunnen zijn zullen we een livestream opzetten op onze kanalen. Als het kerstconcert niet door kan gaan vanwege nieuwe maatregelen kunnen we wellicht op een ander moment het concert live uitzenden op 'Da Capo TV'. Zo kunt u toch meegenieten van de kerstpresentatie. U vindt tegen die tijd op de website een link naar deze livestream.

Golden Oldies

stones
We zijn nu bezig met een clubje en spelen liedjes van o.a. Crosby Stills Nash en Young en The Lovin' Spoonful. We zijn nog op zoek naar een drummer en bassist. Misschien weet je iemand?

Kerst Instuif

kerstklein
Astrid Gorter gaat iedere vrijdag in december kerstliedjes spelen op de blokfluit. Doe je mee? Het begint om 13.30u in het nieuwe lokaal 8 in Markt 18.

Bestuurder

Da Capo is een stichting en we zijn nog op zoek naar gemotiveerde bestuursleden. Iets voor jou, of weet je iemand? Voor meer informatie mail naar info@dacaposchagen.nl.
play-knop-wit

Fijne Kerstdagen

Van coördinator Jan Doedens en zijn gezin

FarmersMarket-Logo
facebook twitter instagram 
FarmersMarket-Bottom