Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Da Capo in de Muziektuin

9 juli 2017 @ 12:00 - 13:15

1e jaars leerlingen op eindpresentatie

Eindpresentatie leerlingen  Da Capo

Bij Da Capo kan jong en ietsje minder jong  terecht voor privé lessen op instrumenten, groepslessen en samenspel. De eindpresentatie belooft dan ook een afwisselend programma te worden waarbij uiteenlopende muzikanten demonstreren  wat er zoal bij Da Capo te doen is.

Naast solo optredens harp, viool, saxofoon, klarinet en zang zullen er ook verschillende groepen te horen zijn; Een saxofoontrio bestaande uit een baritonsaxofonist en twee altsaxofoons. Het vioolensemble onder leiding van Nico Snel.  De inmiddels in de ruime omtrek van Schagen bekende band The Blue Sunrise onder leiding van basdocent Auke Haaksma.

Ook heeft de eindpresentatie in de Muziektuin op 9 juli een wereldpremière : onder leiding van saxofoondocente Jenneke Gerritsen zal het beginnersensemble Tutti Da Capo voor het eerst optreden voor publiek. Tutti Da Capo betekent ”Met z’n allen vanaf het begin” . Deze beginnersgroep barst van de muzikale energie. Logisch, want zeg nou zelf… Wat is er leuker dan muziek maken? Dat is sámen muziek maken!

Deel dit op: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Gegevens

Datum:
9 juli 2017
Tijd:
12:00 - 13:15
Evenement Categorie:

Locatie

Muziektuin Schagen
Loet 10
Schagen,
+ Google Maps