Da Capo heeft iets te vieren!

Heel blij zijn de docenten en leerlingen van muziekschool Da Capo dat er weer les mag worden gegeven op locaties! Er mag zelfs groepsles worden gegeven tot 17 jaar. Dat willen we vieren!

Da Capo viert dit door de laatste vier weken voor de zomervakantie diverse leuke cursussen en andere activiteiten aan te bieden voor slechts 4,- per keer! Zo is er ‘Da Capo on Stage’, Samenspelen in bandformatie. ‘Tutti Da Capo’ is speciaal voor kinderen, superleuk samenspelen en mooie muziek maken. Jongeren kunnen terecht in het ‘Da Capo Popkoor’. De cursus ‘Componeren voor Beginners’ wordt voor de zekerheid nog online gegeven tenzij ook dat weer ‘live’ kan. Ook is er voor volwassenen ‘Back to Blokfluit’ en er is voor alle leeftijden een ‘Basiscursus Ukelele’. De spannendste cursus is voor de kinderen en heet ‘Muziekverrassing’!

Alle cursussen zijn kortlopend, op instapniveau en duren maximaal vier weken. Vier weken bomvol muziekplezier, dat wel! Meer informatie.

Deze cursussen zijn tussen 14 juni en het begin van de zomervakantie op 12 juli op diverse dagen en locaties. Je kunt je hier tot 14 juni inschrijven, maar dat kan ook per mail (info@dacaposchagen.nl) of telefoon (06 30232599).