Sven Bakker
Beschikbaar op:
Dinsdag, Woensdag
Locatie:
Schagen

Sven Bakker

IndividueelDuolesKnipkaartOm de week individueelLanger LesProbeercursusProeflesSlagwerk

Voor drumles en cajonles Schagen ben je bij Muziekschool Da Capo aan het juiste adres.
Da Capo is goed te bereiken vanuit oa Waarland en Petten.
De lessen worden gegeven van beginnersniveau tot toelating op conservatorium of rockacademy door drumdocent Sven Bakker.

Sven Bakker is in 2003 afgestudeerd aan het conservatorium Alkmaar (momenteel Haarlem), afdeling Jazz & Pop.
In 2005, na jaren speel- en doceer-ervaring, richt hij Drumschool Sven Bakker op. Voor, tijdens en na zijn studie speelt en speelde hij zoveel mogelijk stijlen waaronder hiphop, jazz, latin, new orleans en hardrock in bands, theater en musicals en neemt cd’s op.Naast het spelen in binnen- en buitenland met bekende en minder bekende artiesten, volgde hij  vele lessen en masterclasses bij gerenomeerde drummers en docenten als Dom Famularo en wijlen Jim Chapin en en onderneemt studiereizen naar o.a. Los Angeles en New Orleans.

De uitgebreide kennis van stijlen gebruikt Sven in de lessen. Verder leer je alle aspecten van het drummen: je leert noten lezen en techniek, maar ook muzikaal denken, meespelen met muziek en samenspelen door middel van uitvoeringen.

Sven Bakker is inmiddels een veelgevraagd drummer en geeft naast drumles en cajonles in Schagen ook les in Hoorn, Midwoud (Medemblik) en Zwaag.

www.svenbakker.net
www.drumles-hoorn.nl

Volg Sven:

www.facebook/com/drumschoolsvenbakker
www.instagram.com/sven_bakker
www.twitter.com/svenbakker

Deel dit op: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter