pianoles kerkorgelles amv Da Capo Marieke van der Kamp
Beschikbaar op:
Woensdag, Donderdag
Locatie:
Schagen

Marieke van der Kamp

IndividueelAlgemene Muzikale VormingDuolesKnipkaartOm de week individueelLanger LesProbeercursusProeflesPianoKerkorgel

Mijn naam is Marieke van der Kamp en ik geef pianoles, kerkorgelles en Algemene Muzikale Vorming bij Da Capo. Mijn opleiding piano en orgel en docent schoolmuziek volgde ik aan het Sweelinck conservatorium in Amsterdam. Ik treed op als begeleidster tijdens concerten bij zowel zangers als instrumentalisten, ook bij mijn eigen kinderen, van wie er één beroepsvioliste is. Verder geef ik naast pianoles ook les in muzikale basisvorming in de kop van Noord-Holland. De muzikale basisvorming wordt gegeven aan kinderen van ongeveer 8 jaar. Ik leid ook op voor de pianoexamens van de EPTA.

De kerkorgellessen worden in principe gegeven in een kerkje in de omgeving van Schagen op een echt pijporgel . Vanaf de Middeleeuwen tot nu is er veel prachtige orgelmuziek geschreven van eenvoudig tot heel gecompliceerd, denk aan componisten als Mendelssohn, Bach, Vierne en vele anderen. Een basis op piano is een prettige start voor orgelonderwijs, hoewel uiteraard ook een blanco start mogelijk is. Behalve de ”wereldlijke” muziek is er voor degenen die dat willen ook de mogelijkheid om kerkliederen te leren begeleiden.
Naast het leggen van een goede basis in de pianotechniek, vind ik plezier in het spelen belangrijk. Ook samenspel komt hierbij kijken.

Wil je meer weten over de pianolessen en de kerkorgellessen? Neem contact op via info@dacaposchagen.nl.

Deel dit op: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter