Organisatie

Stichting Muziekschool Da Capo wordt gevormd door de samenwerking van gediplomeerde vakdocenten die dagelijks muzikale basisvorming, instrumentale- en vocale vorming verzorgen.

De docenten richten zich zoveel mogelijk naar uw wensen, zowel wat betreft de lestijd als de muziekstijl (klassiek, jazz, pop, enz.). Zij gebruiken niet alleen de nieuwste methoden, maar zijn ook volledig op de hoogte met de nieuwste ontwikkelingen. De muziekschool wordt gesubsidieerd door de Gemeente Schagen en mag de rijkserkende diploma’s uitreiken.

De Stichting Muziekschool Da Capo wordt bestuurd door:

Kim NeevenVoorzitter
Ellen Schurer - VosSecretaris
Tom van SchagenPenningmeester
Ronald van SlagerenAlgemeen Bestuurslid
Rita van SlagerenPublic Relations

Bij Muziekschool Da Capo kun je muzieklessen volgen van beginner tot en met conservatorium niveau en van heel jong tot veel minder jong.

Er zijn diverse basiscursussen voor kinderen. Voor peuters en een ouder/verzorger is er de cursus Muziek op Schoot, kleuters kunnen meedoen aan Spelen met Muziek en kunnen daarna doorstromen naar de lessen Algemene Muzikale Vorming. Maar de leerling kan uiteraard ook les gaan volgen op een instrument of zang. Daarnaast kunnen jonge instrumentalisten meteen vanaf de start van hun muziekles meedoen met het beginnersensemble Tutti Da Capo. Middelbare scholieren kunnen meteen in een band spelen via de cursus bandcoaching Da Capo on Stage.

De dagelijkse leiding is in handen van:

Jan DoedensCoördinator Schagen
Lex MensCoördinator Harenkarspel