Tutti Da Capo

Samen muziek maken is het mooiste wat er is!

Wat muziekschool Da Capo betreft: Samen spelen: Hoe eerder , hoe mooier… Bij Tutti Da Capo kan dat!

Bij muziekschool Da Capo kun je meedoen met een beginners-samenspel groepje voor kinderen. Dit orkestje is bedoeld voor ”absolute beginners”: eerste jaars leerlingen van Da Capo, maar ook kinderen die buiten Da Capo les hebben, zijn van harte welkom. Tutti Da Capo wordt georganiseerd in periodes van 10 weken met elk een afsluitende presentatie.

Repetities zijn op dinsdagmiddag van 15.30 -16.15. We streven naar een zo laag mogelijke drempel: kinderen kunnen meteen mee doen, zelfs als ze net gestart zijn op hun instrument. Alle instrumenten zijn welkom. We starten auditief, zonder bladmuziek. Maar geleidelijk gedurende de cursus zal ook noten lezen aan de orde komen.

De pret van het samen muziek maken staat voorop.

Na deelname aan Tutti Da Capo kun je, als je wilt, doorstromen naar één van de leerlingenorkesten in de gemeente Schagen.

Docenten

Natasja van Steen – Valckx

IndividueelTutti Da CapoAlgemene Muzikale VormingDuolesFluitSpelen met MuziekKnipkaartMuziekplezier van 0-4Om de week individueelLanger LesProbeercursusProefles
Beschikbaar op: Dinsdag
Locatie: Schagen

Dwarsfluitles kun je volgen bij Natasja van Steen-Valckx, geboren in Hulst (Zeeuws Vlaanderen). Na het VWO is zij in Alkmaar de opleiding conservatorium DM gaan volgen bij Eugénie van der Grinten, waarvoor ze in 1997 slaagde. Haar leservaring heeft ze opgedaan

Deel dit op: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Lees meer
Deel dit op: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter