Uitleg Inschrijving

Hoe werkt het?

De inschrijving komt terecht bij de Coördinator. Deze zal de juiste docent vragen contact met u op te nemen. In overleg met de docent kunt u alsnog de juiste lesvorm, locatie en lestijd afspreken. De docent zal dit doorgeven aan de coördinator. Die zal dat administratief verwerken en de facturatie voor zijn rekening nemen.

Wat moet ik allemaal invullen?

Eerst de gegevens van de cursist en daarna de gegevens van degene die de factuur gaat betalen (ouder/voogd) als dit niet dezelfde persoon is. Er is ook een veld waar u een toelichting kunt geven.

Hoeveel pagina’s heeft het formulier?

Het zijn 8 pagina’s, maar als de leerling en de betaler dezelfde persoon is, of als je al bekend bent bij Da Capo kan je pagina’s overslaan.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

De ingevulde gegevens zullen alleen gebruikt worden door Da Capo, en alleen om de muzieklessen te kunnen bepalen en de factuurgegevens  te genereren. De gegevens staan veilig op een aparte server en worden nooit zonder toestemming doorgegeven aan derden. Zie ook onze Privacyverklaring.

Ben ik verplicht lessen te volgen als ik ben ingeschreven?

Nee. Pas als er overeenstemming is met de docent over lesvorm, lestijd en locatie zullen de lessen starten. Als de lessen zijn gestart ontvangt u een factuur, en bent u verplicht de factuur te betalen. Als er geen overeenstemming gevonden kan worden bent u niets verplicht.

Kan ik ook inschrijven als ik nog twijfel?

Ja. U kunt zich inschrijven, en wij kijken of er een juiste docent, lesvorm, lestijd en locatie beschikbaar is. Bij duoles of cursus kijken we of er (genoeg) gegadigden zijn. Pas als de lessen zijn begonnen gaat u een betaalverplichting aan.

Moet ik me ook inschrijven voor alleen een proefles?

Ja. Ook voor alleen een proefles moet u zich even inschrijven. En proefles is bedoeld om te kijken of alles voldoet aan de verwachtingen, meer dan 95% van de proeflessen hebben een cursus als vervolg.

Ik sta al in het bestand, moet ik me opnieuw inschrijven?

Als u een andere cursus of instrument wilt doen, of er moet iets veranderen kunt u een inschrijving doen of een mail sturen. Zo ook voor het beëindigen van een cursus. Maar beter nog kunt u inloggen op Mijn Da Capo , dan is alles direct geregeld.

Ik wil een instrument leren dat niet op mijn favoriete locatie wordt aangeboden…

Als er genoeg deelnemers zijn is het zeker bespreekbaar om een docent naar een locatie te laten komen. Het moet voor de docent wel mogelijk zijn om in te roosteren. Als dit niet lukt zou u naar de locatie kunnen gaan waar het wordt aangeboden.

Ik wil een instrument leren dat niet bij het lesaanbod staat…

Neem contact op, wellicht zijn er mogelijkheden. Een aantal docenten zijn multi-instrumentalisten, dus wie weet. Als er genoeg deelnemers zijn kunnen we ook op zoek gaan naar een nieuwe docent.

Mijn vraag staat hier helemaal niet?

Stel uw vraag op info@dacaposchagen.nl. U ontvang z.s.m. maar zeker binnen een week antwoord