Beschikbaar op:
Woensdag
Locatie:
Warmenhuizen

Narine Hakobjan

IndividueelDuolesLanger LesProbeercursusProeflesPiano

 

Narine Hakobjan heeft haar eerste muzikale opleiding genoten in Armenië. Daar heeft ze het muziekcollege en conservatorium voor piano en snaarinstrument ‘qanûn’ afgerond. Later heeft ze ook in Nederland de opleiding klassiek piano aan het conservatorium genoten.

 

Lesgeven is haar passie! Met veel enthousiasme en geduld laat zij haar leerlingen de wereld van muziek ontdekken en beleven.

Iedere leerling is uniek en heeft zijn of haar mogelijkheden. De lessen worden aangepast aan het niveau, de leeftijd en de persoonlijke smaak van de leerling.

Leerlingen kunnen bij haar terecht voor diverse stijlen, zoals klassiek, blues, boogie, pop, jazz etc. Het is wel noodzakelijk om eerst de basis van het pianospelen onder de knie te krijgen. Met een goede basistechniek kun je alle richtingen op.

Muziek is een universele taal. Wil jij je verdiepen in de taal van muziek, de grondslagen van de muziektheorie en solfegè, dan kan je bij Narine terecht.

Narine is lid van EPTA (de European Piano Teachers Association) Nederland. Dit is een vereniging van professionele pianodocenten en pianisten, die tot doel heeft het peil van pianospelen en het piano onderwijs te verhogen.

Het landelijk Graadexamen Systeem (LGS) is een onderdeel van EPTA Nederland, waarbij jaarlijks leerlingen van EPTA-leden in staat worden gesteld om theoretisch en praktisch examen te doen op verschillende niveaus. Mijn leerlingen kunnen hieraan deelnemen.

 

Pianoles voor kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden, kortom voor iedereen die onder vakkundige begeleiding zijn pianistische en muzikale vaardigheden (verder) wil ontwikkelen.

 

Deel dit op: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter