Beschikbaar op:
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
Locatie:
Schagen, Warmenhuizen, 't Zand

Robbert Smit

IndividueelDuolesOm de week individueelProbeercursusGitaarProefles

Robbert Gitaar.

Op jonge leeftijd raakte Robbert al geïntrigeerd door de muziekverzameling van zijn vader. Hoewel hij dat toen nog niet wist hadden the Rolling Stones en Neil Young een grote invloed op zijn muzikale ontwikkeling op latere leeftijd.
Toen hij op 10 jarige leeftijd begon met gitaarspelen, werden deze invloeden een groot onderdeel van zijn dagelijkse studie.
Vanuit deze invloeden volgden al snel muzikanten uit verschillende stijlen.
Zo ontwikkelde Robbert zich tot een veelzijdige gitarist, die toch altijd zijn hart blijft volgen.
De keuze om naar het conservatorium te gaan was dan ook niet meer dan logisch.
Na 4 jaar van hard werken en het nog duidelijker uitstippelen van zijn muzikale weg, is Robbert in 2011 voor het conservatorium geslaagd. Sinds die tijd geeft Robbert op verschillende locaties les en speelt hij in diverse bands en projecten. Daarnaast is hij nog altijd bezig om zijn spel te verfijnen en te verdiepen.

Zijn liefde voor muziek en opgedane kennis en ervaring brengt Robbert graag over op zijn leerlingen. In de les word een goede basis gelegd, zonder het speelplezier uit het oog te verliezen.
De leerling krijgt, zodra deze basis gelegd is, binnen de les de ruimte om eigen nummers in te brengen. Op deze manier speelt de leerling de muziek die hij/zij leuk vindt, wat natuurlijk motiverend werkt.

Deel dit op: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter