Muziekplezier van 0-4

De cursus Muziekplezier van 0-4 richt zich op kinderen van 0-4 jaar met een ouder/begeleider. Naast de muzikale ontwikkeling wordt de hele ontwikkeling van het kind gestimuleerd!

Muziekplezier van 0-4 staat symbool voor de veilige band met mama/papa/oma/opa/of eenieder aan wie het kind gehecht is. Tijdens de lessen staat samen plezier maken op de eerste plaats!

De kinderen worden zoveel mogelijk op leeftijd ingedeeld, maar mocht het aantal aanmeldingen maar één groep laten starten, dan komen de kinderen bij elkaar in één verticale groep. Een groep bestaat uit maximaal 10 kindjes en hun begeleider. De cursus bestaat uit 8 lessen á 45 minuten.

Docenten

Natasja van Steen – Valckx

IndividueelAlgemene Muzikale VormingDuolesTutti Da CapoFluitSpelen met MuziekKnipkaartOm de week individueelMuziekplezier van 0-4Langer LesProbeercursusProefles
Beschikbaar op: Dinsdag
Locatie: Schagen

Dwarsfluitles kun je volgen bij Natasja van Steen-Valckx, geboren in Hulst (Zeeuws Vlaanderen). Na het VWO is zij in Alkmaar de opleiding conservatorium DM gaan volgen bij Eugénie van der Grinten, waarvoor ze in 1997 slaagde. Haar leservaring heeft ze opgedaan

Deel dit op: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Lees meer
Deel dit op: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter